Webdesign

De volgende vragen zijn essentieel bij het webdesign:

  • Wat is het doel van de website?
  • Welke doelgroep wil je bereiken?
  • Waar wil je naartoe groeien?

Aan de hand van deze vragen gaan we samen aan de slag om het perfecte ontwerp te creëren. Daarbij gaan we voor de juiste balans tussen vormgeving en usability, uiteraard responsive. Een website die voor jou werkt? Desiign helpt je erbij.

Webdesign ready? Dan gaan wij aan de slag met het technische deel van het project. Ook tijdens en na dit proces is er alle ruimte voor eventuele veranderingen en/of toevoegingen.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op de meest gestelde vragen. Blijft je vraag toch nog onbeantwoord? Neem dan contact met ons op!

Nee, daar zul je geen last van hebben. Natuurlijk wordt je wel betrokken in het gehele proces. Hierdoor zijn we maximaal flexibel en creëren we het ideale eindresultaat voor en met jou.

Op deze vraag is een concreet antwoord geven lastig, geen website is het zelfde. Daar voor hebben we dus eerst meer informatie nodig over de opdracht. Bij een de bouw van een webshop liggen de kosten vanzelfsprekend hoger dan bij een eenvoudige ‘onepager’. 

Neem vrijblijvend contact op en beschrijf de opdracht, dan weet je van te voren precies hoeveel het gaat kosten.

Dat is volledig aan jou. Wil je het beheer en onderhoud van de website zelf doen? Leuk! Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen ;). 

Besteed je het toch liever uit? Top! We blijven graag betrokken bij de website. We zorgen er voor dat de updates worden gedaan, back-ups worden gemaakt, de website veilig blijft en voeren kleine werkzaamheden uit.